kolmapäev, 10. mai 2017

Päeva saldo

Viimased 2 päeva olen saanud nautida päris huvitavaid toite ja joonud lausa "õlutki"! Noh, kuna ma alkoholi väldin, siis tegelikult oli tegemist alkoholivaba õllega, ja tuleb tunnistada, et võtsin selle vaid seltskonna mõttes, järgmisel korral ilmselt eelistan siiski kõigest vett. Nimelt käisin töökaaslastega restoranis lausa 2 korda, ja mõlemal korral oli restoraniarve kellegi poolt kaetud. Üldse paistab, et mai ja juuni tulevad selliste boonuste osas üsna tihedad, mis on omamoodi väga tore - hoolimata säästureziimist saan nautida peeneid elamusi!

Positiivsetest uudistest veel - dividendisadu jätkub! Tänane saldo 92.81€ ja kokku olen sel aastal juba üle 1200€ kontole saanud investeeringute "kompensatsioonina" ehk dividendide näol! Woop-woop! Pisikeste, aga magusate sammukestega suurte võitude poole! Eile sain ka 4 panditaarat, täna kahjuks sellist õnne ei olnud.

Muidu aga tahan teha endale nüüd suveks 2 tõsist väljakutset. Esiteks, leida võimalikult efektiivseid mooduseid, kuidas lisasissetulekut teenida. Näiteks korjata panditaarat, müüa asju, mida nagunii ei kasuta enam, pakkuda kellelegi mingit teenust, luua mingi lisaäri vms. Teiseks aga tahan teha täieliku "ostupausi", ehk leida võimalus, kuidas praktiliselt mitte raha kulutada. Toidu osas saab kindlasti kokku hoida - tuleb lõpetada pidev liigsöömine, ja näiteks tööpäeviti piirduda sellega, mis töö juures pakutakse tasuta. Samuti tuleks vähemalt juulikuu veeta nii, et mitte ühtegi rahalist kulutust ei tee. Puhata, mängida ja end hästi tunda saab ka raha kulutamata!

Milliseid reaalseid lisasissetulekuallikaid soovitate?

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar