laupäev, 20. mai 2017

Valearvestused ja suur suvi

Neljapäeval tundus, et nüüd enam edasi ei saa, kodus saab kohe piim otsa, ja enne laupäeva pole aega nädala poeskäiku teha, pean ühe väikese kiire ostu tegema kodulähedasest "nurgapoest". Kus piim on 25 senti kallim ja kust ma eelistaks mitte midagi osta. Aga mis seal ikka, pereliikmete kõhutäis on oluline ja käisin ära - 2l piima ja hommikusöögisaiad, mis olid soodushinnaga. Tänu sellele, et saiu oleks pidanud nagunii ostma, aga nüüd sain need soodushinnaga, jäi ostusumma tegelikult tasakaalu ja tavapärasest rohkem ei maksnud.

Reede oli lõpuks ometi tööl rahulik päev ja lootsin börsi punaseid numbreid lõpuks ära kasutada ja mitmed aktsiaostud teha. Noh.. see selleks, hiljaks jäin! 😆 Peale kahepäevast korralikku langust oli börs jälle "sinine" ja plusspoolel, nii et aktsiad, mida olin juba lootnud soodushinnaga saada, olid kõik kallimad jälle. Hea küll, esmaspäeval vaatame!

Laupäeva hommikul külmkappi vaadates ajas muidugi naerma küll - minu ostetud piimad olid endiselt puutumata. Kuna reedel saabus suur suvi, oli kõigil pereliikmetel midagi põnevat planeeritud ja nii keegi kodus süüa-juua ei soovinudki. Aga hommikusöögi saiad olid muidugi juba söögiks läinud, nii et asi seegi :)

Ja ohhhh, see suvi!!! Meeletu soojalaine, 26C sooja ja imeilus päike! Mille ma kenasti kontoris maha magasin, külmetades konditsioneeri käes. Laupäev hetkel nii päikeseline ei tundu, ehk siis päeva peale asi paraneb. Vähemalt on nädalavahetus!

Töönädal ei olnud kahjuks jälle eriti inspireeriv, nii et hommikul ärgates oli esimene mõte tööportaalides ringi vaadata ja vabakutselise karjääri üle natuke mõelda. See on tõesti tõsi, et "inimesed ei lahku firmadest, vaid ülemustest", ja kuigi mulle väga meeldib minu praegune töökoht, amet ja ettevõte, kui ikka ülemus ei sobi, siis pikka pidu ei paista olevat...

Aga mis seal ikka, lähen nüüd otsin oma nädalavahetuse üles! Hommikul jõudsin juba herned rõdule kasvukasti pista, ehk jõuab päeval veel metsa ja mere äärdegi! 😇


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar