teisipäev, 9. mai 2017

Ootamatud kulutused

Paar päeva tagasi sain oma hambaarstilt kutse, et "aeg oleks jälle trehvata!". Tuleb tunnistada, et kuigi mulle ei meeldi sellised planeerimata kulutused, ja teada on, et hambaarsti juures kulub alati liiga palju, otsustasin kõhklemata kohe siiski, et tuleb ära käia! Kogemus näitab, et kui edasi lükata, on hiljem veel kallim ;)

Seekord siis oli kutse nö hambahügieeniku juurde, kes siis veetis üle poole tunni mu hambaid nühkides ja pritsides ja loputades. Tulemus oli küll palju parem, kui enne, kui ütlen ausalt, minu unistustes 102€ eest saaks vähemalt pärlvalge uue hambarea ;) Lisakulutuseks oli parkimine, 2€.
Aga noh, vähemalt on nüüd loodetavasti aastaks hooleta.

Päeva "magusama" poole pealt võib nentida, et rahasadu jätkub! Küll mulle meeldib selline dividendide-rikas hooaeg, niigi kontrollin mitu korda päevas oma kontojääke, ja küll siis on meeldiv avastada, et vahepeal pisike summakene juurde tilkunud! Või mis nii pisike, kokku kolmelt ettevõttelt laekus päeva jooksul dividende 58.16€ jagu! Imeline! Loodan need mõned eurod võimalikult kiiresti jälle tööle panna, väikeste sammukestega suurte saavutuste poole!

Loomulikult innustab selline järjepidev "tilkumine" veelgi enam säästma ja investeerima, lähen nüüd uurin, milliseid aktsiaid võiks juurde osta, et võimalikult ühtlane läbi aasta dividendide laekumise jaotumine tekitada!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar