laupäev, 13. mai 2017

Milline teenindus!

Käin poes täpselt kord nädalas ja ostan koju korraga kïk vajaliku. Eelistan kahte teatud poeketti - ühte, kus on päris soodne hinnatase võrreldes muudega, ja teist, kus on mõnusamad kaubad ja aegajalt samuti häid pakkumisi.

Täna olid kõik vajalikud põhiained olemas (nagu kartul, pastatooted, külmutatud hakkliha jms), nii et ostukorvi jõudis:
  • piimatooted, munad
  • köögiviljad
  • puuviljad - tavaliselt piirdume soodushinnaga õuntega, kuid seekord oli poodi tulnud soodsa hinnaga ka nektariinid ja arbuusid - ma kohe ei suutnud vastu panna!
  • maiustused - kuna pereliikmetel on ees mitmeid "erakorralisi väljasõite", kuhu tuleks kehakinnituseks midagi kerget kaasa hankida, oli mõistlik neid soodsa hinnaga varuda selle asemel, et käigu pealt midagi hiljem suure raha eest hankida
  • kiirnuudlid - räägitakse küll, et pole head ega tervislikud, aga meie majapidamises kohutavalt populaarsed ja noh, kuna hind on soodne, siis ma vastu ei hakka
  • kanatiivad pühapäevaseks maiustamiseks. Suhteliselt lukskaup, aga kord nädalas sööme neid, ja teeme piisavalt varuga ette, et jaguks ka järgmisteks päevadeks kapist võtta.
Kokku 79.4€ ja peaks katma kogu nädala vajadused. Lisaks sai kulutatud 12€ herne-, porgandi ja kurgiseemnetele, peagi on aeg sõrmed mulda pista! Kõik meie peres armastavad herneid, aga poest ja turult neid osta on ikka julmalt kallis!

Kanatiibadega oli seekord "nali"! Avastasin sooduspakkumisi uurides, et minu lemmikpoes on need soodushinnaga, 1.5€/kg, tavapärase 2.7€/kg asemel. Loomulikult tormasin kohale ja 2 pakki lendas ostukorvi. Maksma hakkates selgus, et hind ikkagi kokku 5.4€. Pettunult küsisin poemüüjalt, et kuidas siis nii, selgus, et soodushind kehtib ainult juhul, kui muid oste ka veel vähemalt 10€ eest.
Whaaat?!?!?!
Pomisesin siis kurvalt, et "ahhaa... seda seal sildil ei olnud kirjas", ja jäin ebalema, et kas maksta või mitte... Tiibu nagu tahaks, aga eelmisest poest oleks siis saanud 0.5€ soodsamalt ja ma poleks siia tulnudki ju...
Mille peale müüja samal ajal kiiresti kuhugi helistas ja teatas rõõmsalt, et "pole midagi, ma teen ikkagi selle soodushinna teile!", ise nii viisakas ja tore!
Vot, ma ei pidanud isegi tingima hakama, väga mõnus ja meeldiv!

Millised kogemused teil selliste "vale-soodushindadega"?

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar