neljapäev, 15. juuni 2017

Eksperiment - sööme kapid tühjaks!

Suvi kipub üldiselt ikka kulukam olema, kui muud aastaajad, sest nii palju on igasuguseid üritusi, kus tahaks käia, sõpradega koos aega veeta ja grillida-chillida-puhata ja olla. Ega me pere pole ses osas erand ja aastaid on ikka nii olnud, et suvel väga arvet pole tahtnud pidada, kõige muuga aja veetmine on palju mõnusam.
Sel suvel aga on enamus meie pereliikmetest hoopis Eestis ja saavad suhteliselt väiksema eelarvega loodetavasti hakkama. Mina olen pikemat aega üksi kodus ja mõtlesin, et proovin järele, kui kaua saan hakkama ilma absoluutselt poes käimata? Ehk siis:

  • toidu osas tuleb leppida sellega, mis kappides juba olemas on ja mida töö juures tasuta pakutakse
  • hügieenitarbed on kõik loodetavasti olemas, ainuke millega tõenäoliselt probleem tekib, on pesupulber, selle kohalt pean ilmselt erandi tegema, sest plaan on suvel kodus suurpuhastus teha, sh kõik riided puhtaks pesta. Ja noh, ka kontorirotina ma siiski määrina iga päev riideid, nii et pesu tuleb ikka pesta
  • meelelahutust tuleb endale tasuta leida
Vaatame, kaua vastu pean poes käimata? Mis arvate, kui suur peaks olema minu eelarve järgmiseks kaheks kuuks (ilma üüri, elektri ja veearvetele mõtlemata)? Seejuures arvestades, et transpordile kulutama ei pea, toitu on kappides ja saab tasuta töö juures, vajalikud riided peaks garderoobis kõik olemas olema ja ühtegi suuremat väljaminekut plaanis pole. 
Kas tulen 50€ eest 2 kuud välja? :)

Igatahes väljakutse vastu võetud, alustagem säästusuve! Alustan kappide tühjaks söömist sügavkülmast - järeltulijatest on sinna päris mitu mahlajäätist jäänud ju :D



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar