teisipäev, 9. mai 2017

Mõni päev kohe on selline

Mõni päev kohe on selline, et ei tea, kas nutta või naerda ;) Päev algas sellega, et väljas oli imeline päike, ja 3C sooja. Ja tundus, et kõik saab ainult paremaks minna. Sest päike on juba väljas ju!

Ja siis kukkus kontole imelised 69€ Sampo pangalt kauaoodatud dividendide näol! Loomulikult panin need 69€ kohe tööle, ostsin seekord indeksfondi osakuid, kuna portfelli on vaja veidi tasakaalustada.

Siis vaatasin teisel kontol natuke ringi, ja otsustasin, et on väga hea aeg maha müüa oma Tele2 aktsiad. Mul ei ole hetkel kahjuks head tunnet Tele2 kui pikaajalise investeeringu osas, seetõttu tundus ideaalne hetk olevat aktsiad hoopis maha müüa. Homme nimelt on X-päev, ehk siis täna on viimane päev, kui Tele2 aktsiaid omades on võimalik veel dividende teenida, ja homme kindlasti hind kukub korralikult. Mina ostsin aktsiad ca kuu aega tagasi, lootuses teenida 26€ dividendidelt. Peale ostu aga hüppas aktsia hind korralikult ülesse, nii et tänase müügiga teenisin hoopis 55€. Kuu aja spekulatsiooni kohta päris hea teenistus, kuid pikaajaliseks investeeringuks valin siiski väheke stabiilsema tulevikuperspektiiviga aktsiad. Olen rahul!

Noh, ja siis kattis tohutu pilv päikese ja hakkas LUND sadama! 9. mail 2017. Nii armas. Not.

Õnneks paistab päike peagi jälle, ja minu säästuplaan ja investeerimisportfell podisevad tasakesi oma tööd teha - tasa ja targu tähtede poole! Ühel ilusal päeval istun mõnusalt palmi varjus ja itsitan rahulolevalt sellele päevale tagasi vaadates ;)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar