neljapäev, 25. mai 2017

Hurraaa, puhkus!

Väljas on lõpuks imeliselt soe ja mõnus ja suvine ilm. Kuna meie kliimas ei tea kunagi, kauaks seda sooja jagub ja kas jaanipäeval jälle jõulud mitte käes pole, naudin seda täiel rinnal. Või noh, peaaegu.

Nimelt on mul 2 puhkepäeva sel nädalal rohkem, puhkan neljapäeval ja reedel, mis teeb siis kokku ühe ülimõnusa pika nädalavahetuse. Tänast päeva kohtlen laupäevana, tegin nädala poeringi kohe ära. Puhkuse puhul muidugi kippusin jälle laristama, ostsin suure hulka mõnusaid puuvilju (viinamarju, nektariine, mandariine) ja isegi arbuusi ning hulgaliselt grillikraami. Sellega isegi vedas, kui muidu on näiteks grillimiseks sobiv kanafilee vähemalt 10€/kg, siis täna õnnestus saada soodushinnaga kaks erinevat sorti - 9€/kg värske filee ja 3€/kg marineeritud filee. Oleksin ma seda kolmeeurost kohe esimeses poes näinud, poleks üheksaurost loomulikult ostnudki, aga mis seal ikka! kuna liha külmutan vajadusel nagunii sisse, ja suvisel ajal oleks hea natuke kvaliteetsemat liha vahel osta, et oleks, mida grillida, siis lepin selle raiskamisega seekord. Kohe kohe hakkan grillima!


Ühtlasi loodan väga, et see jäi selle kuu viimaseks poes käimiseks. Kuna kuu lõpuni on veel 6 päeva, võib muidugi üllatusi veel tulla ette, aga sellegipoolest loodan! Esmane kuuülevaade vihjab, et sel kuul VIST SIISKI õnnestus jääda üle pika aja eelarve piiresse, sealhulgas tänagi ostsin palju kraami, mida jagub kauaks! Ainuke risk hetkel ongi, et kartulid jäid ostmata, kuid ehk tuleme välja!

Lisaks lugesin täna väga huvitavat artiklit sellest, kuidas toitu õigesti säilitada ning kuidas vähendada toidu raiskamist. Loodetavasti teen varsti kokkuvõtte siia ka, ehk saavad teisedki kasulikku infot!

Ainuke asi, mis mind minu puhkuse puhul natuke häirib, et Balti ja Skandinaavia börsid on ju kinni!!! Mitte midagi ei saa osta... Või noh - pilgud siis üle lombi. Põhja-Ameerika börsid on ju lahti, aga kõik paistavad kenasti sinises, kahtlustan, et soodushinnaga aktsiaid vist täna ei leia.. Aga hoian silmad lahti! :)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar