teisipäev, 6. veebruar 2024

Hurraaa, aeg tähistada!

Täpselt 3 aastat ja 3 kuud tagasi tegin oma IB kontole esimese deposiidi, ja täna on aeg tähistada ühe minu jaoks siiani veidi uskumatu verstaposti saabumist - kontol on 200 000 EUR!!! 🤩🤩🤩


See tundub niiiiiii uskumatu ja nii ulmeline! Oi kui vaevalised ja aeglased on need  esmased sammud, kui raske on pidevalt tööd rügada, et sissetulekuid suurendada. Kui raske on jääda distsiplineerituks ja iga senti veeretada sõrmede vahel ja säästa, selle asemel, et osta toredaid vidinaid, reisida ja kulutada ilusa/mugava kodu sisustamiseks, nagu paljud ümbritsevad...
ja oi kui tillukesed on need "higivabad" dividendisummakesed, mis esialgu kontole hakkavad potsatama. Ja 3, 4, 5 aastat tagasi arvutades ja prognoose tehes tundus kogu see finantsvabaduse asi täiesti kättesaamatus kauguses. 
Aga kas Sa näe! 200K on ju täiesti arvestatav portfell?! On küll olnud teel suuremaid ja väiksemaid lollusi ja libastumisi, absoluutselt kindlasti oleks saanud veel karmima käega säästusid ja kulutusi juhtida. Aga tegelikult tuleb ebdale au anda, ja õlale patsutada - tehtud on ikka suur ja tubli töö! 
Nüüd pole muud, kui samas vaimus edasi. Hinnata oma võimalusi, analüüsida tehtud vigasid, ja seada sammud järgmise verstaposti poole.
Mis arvate, kas 2025. aastat tervitan juba 300 000 € portfelliga? 100K -> 200K võttis ca 1a ja 1k, 100K -> 200K võiks ju 12 kuuga juba hakkama saada?!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar