esmaspäev, 28. august 2017

2 päeva kuukokkuvõtteni!

Mõtlesite, et surin nälga ära? Või hoopis viskasin kõik oma säästmiskombed nurka ja läksin ära pidutsema ning nüüd ei saa enam tsüklist välja?

Noh, vale puha. Olen suhteliselt elus ja säästukombed on ka veel küljes, niipalju, kui võimalik.. 2 päeva pärast siis tuleb tõde päevavalgele tuua, ehk mustvalgel kirja panna, kuidas augustikuu läks ja kaugel olen oma eesmärkide täitmisega.

Võin etteruttavalt kohe spoilereid jagada, näiteks kohe ära öelda, et maailma majanduses, poliitikas ja ilmas valitsevad keerulised olukorrad on jätnud jälje ka minu portfellile. Lisaks on august üks jubedamaid laristamiskuusid, seoses mõningate kohustuslike lõbureiside tegemise ja pereliikmete õppeaastaks uute vahendite varustamisega. Aga kas see tähendab, et kõik on kadunud?

Saame näha... juba 2 päeva pärast tuleb minu puhasväärtuse info! Stay tuned ;)

Ahjaa. Et veel natuke üritada haledalt oma eetrivaikust välja vabandada, võin kohe öelda, et fookus on olnud igakuiste sissetulekute suurendamisel. Prioriteet, justnimelt! Loodan, et õige pea hakkavad tehtud pingutused vilja kandma ja peagi saan jälle vaksavõrra ägedama eelarvega vehkida.


via GIPHY


Kui vähegi aega saan, annan homme ka kiire ülevaate augustis laekunud dividendidest ja loodan lähemal ajal ka mõned aktsiatehingud teha!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar