kolmapäev, 12. juuli 2017

Säästuelust ehk suveeksperimendi vahearuanne

Eelmisel nädalal oli minu nädala kuludeks 7€. Pean ütlema, et oli väga hea nädal, sest käisin sõbraga väljas lõunat söömas. Lõunasöök oli keskpärane või alla sellegi, aga sõbra seltskond on ülitore. Lisaks maksis tema lõunasöögi, mina kohvi (tema nõudmisel). Järgmisel korral teen kindlasti tagasi (loe: valin ise parema lõuansöögikoha ja maksan mõlema toidu ;)), aga sel korral tähendas see seda, et kopsaka väljamineku asemel maksin ainult odava kohvi eest. 

Poes eelmisel nädalal ei käinud.

Kokku viimase 4 nädala jooksul kulunud 28€, eelarve on 50€ ja minna veel 4 nädalat. Kodus on alles hulk rediseid (enda peenra pealt), natuke võid, 8 muna, natuke külmutatud puu- ja köögivilju, veerand pakki hommikusöögihelbeid, 1,2 kg tatart, 0,2 kg sushiriisi, hulk makarone ja spagette, 1 portsu jagu värsket kartulit, kohvikoort, 200g peekonit.

Peagi saab otsa kohv ja wc-paber. Puuvilju söön ainult töö juures. Siiski olen positiivselt meelestatud ja arvan, et nädalavahetusel võibolla kulutan lisaks wc-paberile ka millelegi luksuslikule, nimelt olen hoolega kogunud ka panditaarat. Aga mis see luksuslik võiks olla? Äkki ostan näiteks leiba? 😀😇

Kuna töö juures on aega rohkem, siis murran hetkel hoolega pead, millistele aktsiatele oma kassat natuke kulutada, ilusaid punaseid numbreid on nii mõnigi päev näha olnud, tuleks natuke meelt lahutada! 

Muide, lisaks kulutasin eile börsil 200€ võlgu. Tahan oma aktsiakrediidi võimaluse ära testida, kui kulukaks selline asi võib minna, ja kas saan vastu pükse ning jõuan kiiresti võlavanglasse või veel mitte?

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar