teisipäev, 6. juuni 2017

Teel finantsvabaduseni

Täna oli lõpuks aega ka oma dividendide laekumist uuendada, vahepeal on ju portfell vaikselt oma tööd teinud ja jälle pea 20€ kontole juurde tiksunud. Kuna sügisel ootab ees tõenäoliselt üks suurem investeering, siis hetkel dividendide eest aktsiaid juurde ei osta, vaid pargin dividendid mõnedesse indeksfondidesse. Eks loomulikult võib ka indeks rahulikult nüüd miinusesse keerata ja siis ma kohe üldse sügisel neid fonde müüa ei taha, sest nagu Warren Buffet ütles: "peamine on mitte kunagi raha kaotada! ;) Seega, kui kõik hästi läheb, müün päris suure osa oma portfellist sügiseks maha ja investeerin hoopis mujale, kui aga vahepeal kõik miinusesse peaks keerama, tuleb seda plaani natuke muuta.

Peale juba investeeritu ootab hetkel investeerimist ca 300€ investeerimiskontol, mõtlen veel, et kas panen kohe mõnedesse dividendiaktsiatesse, või hoian puhvrina järgmise palgapäevani. Samas kipub puhver kole suureks juba kasvama, vast ikkagi otsin midagi pisikest juurde.

Lisaks tekkis mul paar huvitavat mõtet, kuidas endale lisasissetulekuid tekitada. Mine tea, äkki tulevikus lausa elukutset vahetada, või rõõmsalt pensionile lisa teenida, kui midagi peaks sellest laabuma. Ideed on veel toored, aga ehk leian aega süveneda! Praegu aga lõpuks välja, selle pika "nädalavahetuse" päikest nautima.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar