reede, 23. juuni 2017

Jaanid, jaanid!

Head jaanipäeva! Aeg heita korra pilk tagasivaatepeeglisse, ja siis välja mõnusat pikka nädalavahetust nautima!

Töönädal oli nii tihe, et ühtegi aktsiatehingut teha ei jõudnud, küll aga laekusid mõned dividendid, ca 36€ väärtuses. Nädala jooksul ühtegi kulutust ei tekkinud, mäletate ju isegi, et mul on käsil eksperiment "kapid tühjaks ja 0 kulu". Noh, tuleb tunnistada, et kappide kallale praktiliselt ei jõududki, tööpäevad olid nii pikad, et sõin vaid töö juures. Lisaks sain töö poolt paar korda väljas käia, peent lõunat süüa, minigolfi mängida ja lõbusas seltskonnas aega veeta.

Lisaks tuleb tunnistada, et kui juba tasuta jagatakse, sai seekord natuke veini ja õlut juua (!), kuid avastasin, et väga ei tõmba ikka alkoholi poole, ja pöördusin kiiresti alkovaba õlle poole. Õnneks on alkovabade õllede ja vahuveinide valik siin väga hea! Eelistan säästlikku mõtteviisi kõiges, ka selles, kuidas oma keha kohtlen, ja pigem lähen jõusaali kui baari. See vist on nüüd siis ülim tunnus, et olen oma miljonäriteekonnal juba ära pööranud? 😅

 Seega, nagu arvata võite, jaanipäevaks ma ühtegi õlut/veini/siidrit ei hankinud, grillimiseks varem valmis varutud liha võtsin sügavkülmast sulama juba eile ja päeva lähen veedan hoopis tasuta päevitades, muru niites ja õhtul kindlasti ka linna peal ringi vaadates. Mis hinnaga teie oma jaanipeo veedate?




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar