reede, 28. aprill 2017

Pikk nädalavahetus

Reeded on nädala parimad tööpäevad, isegi kui venivad 9h pikkuseks. Seekord on veel eriti meeldiv, et esmaspäev on 1. mai ehk kevadpüha ja kontoriinimestel üldiselt vaba päev. Hurraa!
Pika nädalavahetuse puhul loodan üle vaadata selle kuu säästude paigutamise kõige mõistlikumad võimalused, ja teha järgmiseks nädalaks aktsiate ostmise plaani.
Lisaks on palju toimetada, ja tahan lõpuks algust teha ka nö kirbuturule minemise ettevalmistustega.

Täna muide saabus jälle dividende, kevadine rahasadu jätkub! Tegemist siis Hemfosa kinnisvaraettevõtte eelisaktsiatega, mis toodavad dividende lausa kvartaalselt. Hetkel on mul neid 50tk, seega dividende laekus 5.69 euro eest. Jälle pisike sammuke miljonile lähemal ;)
 Kokku sel aastal laekunud dividendide näol 979 eurot!!! Raha toodab töesti raha, ja sellest pea 800 eurot on juba tööle rakendatud uusi eurosid tootma.

Täna tuli ette ootamatu kulutus, 30 eurot lapse tantsutrenni etenduse piletitele. Kuna laps esineb, siis loomulikult ei saa jätta minemata. Sissetulekuks vöib vist peale laekunud dividendide pidada ka 4 panditaarat. Hommikusöök ja lõunasöök tööl tasuta. Pere õhtusöök neljale hinnaga ca 4 eurot kokku ehk 1euro/inimene (pasta carbonara).

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar